Hangfoglalás · Hang- és Hangszertechnikai Online Magazin

Toro Búcsúkoncert - 2011. május 17. 19.00. órától 

2011. május 10. 11:29

A 100 Folk Celsius tavaly elhunyt basszusgitáros-énekesének emlékére rendezett nagyszabású koncerten fellép a fél Magyar szakma. A rangos fellépő névsor: Charlie, Demjén Ferenc, Somló Tamás, Republic, Bikini, Karthago, Hooligans, 100 Folk Celsius, Heilig Gábor, Gerendás Péter, a Bossa Rt., Abrakazabra és a Redheart. Műsorvezetők: Vágó István és Littvay Imre.  

Toro búcsúkoncert
Petőfi Csarnok
2011. május 17., 19.00 óra

Nagy veszteség érte a 100 Folk Celsius együttest és az egész zenész társadalmat 2010 május 17-én. Rövid de súlyos betegség után elhunyt Torontáli István a zenekar kitünő hangú énekes - basszusgitárosa. Nagyon nagy rajongótábora volt, sokan szerették volna elkísérni az utolsó útjára, a család azonban úgy döntött, hogy szűk családi körben helyezik végső nyugalomra. Ezt természetesen tiszteletben tartva akkor zenész társai ígéretet tettek, hogy ennek a szomorú eseménynek az egyéves évfordulóján egy koncerttel emlékeznek Toróra.


2011. május 17-én 19 órai kezdettel a zenekar és a zenész barátok búcsúkoncertet tartanak a Petőfi Csarnokban.
A rangos fellépő névsor: Charlie, Demjén Ferenc, Somló Tamás, Republic, Bikini, Karthago, Hooligans, 100 Folk Celsius, Heilig Gábor, Gerendás Péter, a Bossa Rt., Abrakazabra és a Redheart.
Műsorvezetők: Vágó István és Littvay Imre.

Bővebben a képre kattintva:

Kapcsolat     Impresszum     Médiaajálat    

Hangfoglalás Online Hang- és Hangszertechnikai Magazin
Instrument Reklám © 2018