Hangfoglalás · Hang- és Hangszertechnikai Online Magazin

I. Nagy Hangszerválasztó a X. Nagy Sportválasztón! (2012 június 1-2.) 

2012. május 24. 10:54

A jövő hét végén nagyszerű esemény kerül megrendezésre, amely egyszerre ad lehetőséget a test és lélek karbantartására, s azon tevékenységek megismerésére amelyek ezeket a leghatékonyabban képesek elősegíteni. 

A testnek szüksége van a mozgásra. Az izomzat és a csontozat megfelelő, egészséges fejlődése különösen fontos a gyermekeknél. Ezért ma már köztudott, hogy a legcélszerűbb már kisgyermek korban valamilyen – esetleg – több sport űzésére, kipróbálására sarkalni gyermekeinket. Nem könnyű azonban kiválasztani, hogy a rengeteg elérhető sportág közül vajon melyik az amelyhez gyermekünknek tehetsége, alkati adottsága és kedvbéli hozzáállása is párosítható. Ennek a helyzetnek a megoldására kiváló lehetőséget kínál a Nagy Sportágválasztó, ahol a szülők és gyermekeik több, mint 80 féle sportággal ismerkedhetnek meg, szó szerint testközelből.

A mai elanyagiasodott világban már sokkal kevésbé köztudott, vagy gyakorlatban alkalmazott az a tény, hogy nem csak a test karbantartása oly fontos a boldog és harmonikus élethez. Sokan megfeledkeznek arról, hogy egységben egészséges életet csak akkor élhetünk, ha a lélek fejlődése is együtt halad a test fejlődésével. Test és lélek, anyag és szellem elválaszthatatlanok egymástól. A lelki fejlődés egyik leghatékonyabb eszköze pedig nem más, mint a zene. A zene eszköze nem más, mint a hangszer, s ezen egyszerű összefüggés felismerésének végén kézenfekvő megoldás kínálkozik. A Nagy Hangszerválasztó összekapcsolása a Nagy Sportágválasztóval, ahol a szülők és gyermekeik több, mint 100 féle hangszert, s ezek művelésének módját lehetőségeit ismerhetik meg, szó szerint testközelből.

A rendezvény időpontja és helyszíne: 2012. június 1-2. Merkapt Sportközpont (1106 Budapest, Maglódi út 12.)

Bővebb információ: http://www.sportagvalaszto.hu/ 

Kapcsolat     Impresszum     Médiaajálat    

Hangfoglalás Online Hang- és Hangszertechnikai Magazin
Instrument Reklám © 2018