Hangfoglalás · Hang- és Hangszertechnikai Online Magazin

A K dinasztia bemutatja - QSC K sorozat, a legenda! II. rész

2012. június 18. 14:39

Ha nem hallottad még a QSC K sorozatának egyetlen tagját sem, akkor túlzásnak tűnhet a cím, de hidd el, egyáltalán nem az!
Ezt Amerika és Nyugat-Európa után immár Magyarországon is egyre többen tudják, hiszik, érzik!

Egy rövid visszatekintő, mi is az a K dinasztia. A K dinasztia alatt három aktív hangsugárzó családot értünk, a QSC K, KW és KLA sorozatot.
A K és KW sorozat a hagyományosnak mondható aktív hangsugárzót testesíti meg, a KLA pedig egy aktív Line Array rendszer.
A közös kapocs a családoknál a K sorozatból örökölt keverő-erősítő modul.  

Rögtön az elején megemlítünk néhány általánosságban elmondható dolgot a QSC K sorozatáról. Aktív rendszer, így nem kell külön erősítőket cipelni a hangsugárzók megszólaltatásához! A topládák rendelkeznek egy beépített keverővel, amely segítségével egy-egy hangsugárzón akár három jelforrást is kihangosíthatunk egyszerre! Így az egyszerűbb felhasználásoknál a külön használt keverőpultot akár ki is válthatjuk vele. Rendelkezésre áll szimmetrikus XLR és Jack bemenet, illetve sztereó RCA is! Saját beépített rendszer processzorral rendelkeznek a ládák, melyek több mint hetven akusztikai mérést követően lettek felprogramozva az egyes típusoknak legmegfelelőbben!
 

A teljes cikk itt olvasható: http://interton.hu/retail/qsc_k_dinasztia_k_sorozat

Kapcsolat     Impresszum     Médiaajálat    

Hangfoglalás Online Hang- és Hangszertechnikai Magazin
Instrument Reklám © 2018